Stacaravans

Er is veel keuze als je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping Cala Gogo. Van een basic stacaravan tot luxe stacaravans. Hieronder vind je een overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren. Tip: kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken.

Stacaravan boeken

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 9 verschillende stacaravans: 4 classic, 1 comfort XL en 4 premium stacaravans. De classic stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, de comfort XL en de premium stacaravans hebben 3 slaapkamers. Alle stacaravans zijn voorzien van airco en hebben 1 of 2 badkamers. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Vacanceselect verhuurt acht verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo, dit zijn zowel standaard als luxe stacaravans. De stacaravans hebben twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Allcamps verhuurt stacaravans van verschillende aanbieders op Camping Cala Gogo. Ze hebben ook de stacaravans van de camping zelf en van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Gebetsroither. De keuze is groot. Je kunt kiezen uit 25 stacaravans. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc.

Suncamp verhuurt basic en luxe stacaravans op Camping Cala Gogo. De basic stacaravans hebben allemaal 1 badkamer. De kleinste stacaravan is 24 m² en de grootste stacaravan is 44 m². Dit is een luxe stacaravan met 2 badkamers en 3 slaapkamers.

Bij Roan kun je kiezen uit drie verschillende luxe lounge stacaravans. Alle stacaravans hebben drie slaapkamers en een lekkere loungebank op de overdekte houten veranda. Verder is er een afwasmachine, barbecue en airconditioning aanwezig. Je kunt de stacaravans van Roan boeken bij VacanceSelect en Allcamps.

Happy Camp verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo. Stacaravan Happy Standard is de kleinste stacaravan en heeft twee slaapkamers. Stacaravan Happy Premium is de nieuwste stacaravan en heeft drie slaapkamers. Je kunt de stacaravans van Happy Camp boeken bij TUI.

Estivotravel verhuurt een stacaravan met 3 slaapkamers. De stacaravan heeft een half overdekte houten veranda en is geschikt voor 6 personen. Er is airconditioning en een barbecue in de stacaravan aanwezig.

Lifestyle Holidays verhuurt 6 verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo. De stacaravans variëren van basic tot luxe en van klein tot groot. De kleinste stacaravan is 24 m² en is geschikt voor 4 personen. De andere stacaravans zijn allemaal geschikt voor 6 of 8 personen.

Bij ANWB Camping hebben ze 8 verschillende stacaravans. Van basic tot luxe, en met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle stacaravans hebben 1 badkamer. De stacaravans staan vlakbij het strand, op het strand of dichtbij de zwembaden.

LuxCamp verhuurt stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor is er veel keuze, van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, lounge stacaravans, tourcaravans, etc. Ze hebben ook de stacaravans van de camping zelf en van Lifestyle Holidays, Al Fresco, Lux Camp en Gebetsroither. Je kunt kiezen uit wel 33 stacaravans.