Stacaravans

Er is veel keuze als je op zoek bent naar een ingerichte stacaravan op camping Cala Gogo. Van een basic stacaravan tot luxe stacaravans. Hieronder vind je een overzicht van de organisaties die stacaravans verhuren. Tip: kijk eerst even goed rond voordat je gaat boeken.

Stacaravan boeken

Suncamp verhuurt basic en luxe stacaravans op Camping Cala Gogo. De basic stacaravans hebben allemaal 1 badkamer. De kleinste stacaravan is 24 m² en de grootste stacaravan is 44 m². Dit is een luxe stacaravan met 2 badkamers en 3 slaapkamers.

Vacanceselect verhuurt drie verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo: twee luxe en één standaard stacaravan. Alle stacaravans hebben airco en zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Allcamps verhuurt stacaravans van veel verschillende aanbieders op Camping Cala Gogo. Ze hebben ook de stacaravans van de camping zelf en van buitenlandse aanbieders zoals Al Fresco en Gebetsroither. De keuze is groot. Je kunt kiezen uit 25 stacaravans. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc.

Go4Holiday verhuurt stacaravans van verschillende aanbieders. Hierdoor is er veel keuze, van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, lounge stacaravans, tourcaravans, etc. Ze bieden o.a. de stacaravans aan van Lifestyle Holidays, Al Fresco, Lux Camp en Eurocamp. Je kunt kiezen uit wel 27 stacaravans.

Estivo Travel verhuurt twee verschillende stacaravans. De ene stacaravan heeft 2 slaapkamers en de andere stacaravan heeft 3 slaapkamers. De stacaravan met 3 slaapkamers is een luxe stacaravan.

Happy Camp verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo. Stacaravan Happy Standard is de kleinste stacaravan en heeft twee slaapkamers. Stacaravan Happy Premium is de nieuwste stacaravan en heeft drie slaapkamers.