Zeezicht

Aangezien camping Cala Gogo op een heuvel aan zee ligt, hebben de accommodaties die tegen de berg op gelegen zijn een prachtig uitzicht over de zee. Het is hierdoor wel even een klim om bij je accommodatie te komen.

Zie je niet op tegen deze klim en wil je graag een mooi uitzicht? Boek dan een accommodatie met uitzicht op zee.

Boeken

De plaatsen van TentHolidays liggen tegen de berghelling aan, waardoor het uitzicht op zee prachtig is. Op de plattegrond van TentHolidays staat aangegeven waar de accommodaties zich precies op de camping bevinden.

Roan: Stacaravan Prestige Lounge en Supreme Lounge staan tegen een heuvel en hebben daardoor zeezicht. Op de plattegrond van Roan kun je zien waar deze stacaravans zich precies op de camping bevinden.

Safaritent Deluxe Select van Selectcamp staan tegen de heuvel aan en hebben daardoor een prachtig uitzicht over de zee. De safaritenten staan op een houten vlonder en zijn voorzien van douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers en een bedstee aanwezig.

Drie bungalowtenten van Family Holidays hebben prachtig uitzicht op zee. Op de website van Family Holidays is een plattegrond waarop je kunt zien waar de tenten zich precies op de camping bevinden.