Zeezicht

Aangezien camping Cala Gogo op een heuvel aan zee ligt, hebben de accommodaties die tegen de berg op gelegen zijn een prachtig uitzicht over de zee. Het is hierdoor wel even een klim om bij je accommodatie te komen.

Zie je niet op tegen deze klim en wil je graag een mooi uitzicht? Boek dan een accommodatie met uitzicht op zee.

Boeken

De safaritenten staan tegen de heuvel aan en hebben daardoor een prachtig uitzicht over de zee. De safaritenten staan op een houten vlonder en zijn voorzien van douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers en een bedstee aanwezig. Je kunt deze safaritenten boeken bij Suncamp en Vacanceselect.

Allcamps: Stacaravan Prestige Lounge Zeezicht en Stacaravan Supreme Lounge Zeezicht staan tegen een heuvel en hebben daardoor zeezicht.

Drie bungalowtenten van Family Holidays hebben prachtig uitzicht op zee. Op de website van Family Holidays is een plattegrond waarop je kunt zien waar de tenten zich precies op de camping bevinden.

De Bungalows staan tegen de heuvel aan en hebben daardoor ook een fantastisch uitzicht over de zee. De bungalows zijn 28 m², hebben twee slaapkamers en een overdekt terras met tuinmeubilair.