Family Holidays

Bungalowtenten en safaritenten

Family Holidays biedt op camping Cala Gogo luxe ingerichte bungalowtenten en safaritenten aan. De bungalowtenten zijn 25 m², en zo hoog dat je gewoon rechtop kunt lopen. Voor elke bungalowtent staat een partytent. Er zijn drie afsluitbare slaapcabines met spiraalbedden en goede matrassen.

De bungalowtenten zijn compleet ingericht met o.a. een grote koelkast met vriesvak, een vier pits gasfornuis en een extra kast. Er zijn verstelbare stoelen, kuipstoelen en twee tafels aanwezig.

Glamping

Vanaf 2020 kun je bij Family Holidays ook een luxe safaritent boeken. De safaritent is compleet ingericht, staat op een houten vlonder terras en heeft zeezicht. De houten meubels zorgen voor een gezellige sfeer.

De safaritenten zijn voorzien van comfortabele bedden. In de keuken staat een grote koelkast en een vierpits gasfornuis. Er zijn twee luxe verstelbare stoelen en een hangmat aanwezig.

Voor de kinderen is er een apart bijzettentje, zodat je extra ruimte overhoudt in de safaritent. Je kunt deze tent boeken voor max. 6 personen, er slapen dan 4 personen in de safaritent en 2 kinderen in het bijzettentje. Naast de tent is een waterpunt.

Zeezicht

De Family Holidays bungalowtenten en safaritenten staan centraal en goed gelegen, vlakbij bij de voorzieningen zoals het zwembad, sanitair, supermarkt etc. Behalve deze centrale plaatsen hebben ze ook 3 ruime plaatsen met mooi uitzicht (zie de plattegrond van de camping op de website van Family Holidays).

Plattegrond

Op de site van Family Holidays is een plattegrond van de camping. Hierop kun je zien waar de bungalowtenten en safaritenten van Family Holidays zich precies op de camping bevinden.

Overzicht Family Holidays

  • Luxe bungalowtent
  • Luxe safaritent (nieuw in 2020)

Boeken

Boek een luxe bungalowtent of safaritent bij Family Holidays.