Eurocamp

Stacaravans

Eurocamp verhuurt 9 verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo. Dit zijn 4 classic, 1 comfort XL en 4 premium stacaravans. De classic stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers, de comfort XL en de premium stacaravans hebben 3 slaapkamers.

De classic stacaravans hebben een overdekt terras of een parasol op het terras. De comfort XL stacaravan is ruimer en luxer met o.a. een groter overdekt terras en een BBQ.

Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 of 2 badkamers. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Luxe stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 4 verschillende luxe stacaravans. Stacaravans die allemaal net iets ruimer en comfortabeler zijn, meestal met luxe tuinmeubilair, een loungebank en een extra grote overdekte veranda. Geniet van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, extra grote bedden, 2e badkamer, etc. Sommige stacaravans zijn nog maar een paar jaar oud.

Stacaravan overzicht Eurocamp:

  • Classic – 2 slaapkamers, 1 badkamer (2 types)
  • Classic – 3 slaapkamers, 1 badkamer (2 types)
  • Comfort XL – 3 slaapkamers, 1 badkamer
  • Premium – 3 slaapkamers, 1 badkamer
  • Premium – 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Premium Azure – 3 slaapkamers, 1 badkamer (2 types)

Plattegrond

Op de website van Eurocamp is een plattegrond van de camping. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans van Eurocamp zich op de camping bevinden.

Huisdieren

In de Classic stacaravans zijn honden toegestaan.

Boeken

Boek een stacaravan bij Eurocamp