Bungalowtent

Op camping Cala Gogo zijn verschillende organisaties die compleet ingerichte bungalowtenten verhuren.

Wil je meer luxe? Er zijn ook safaritenten met eigen douche/toilet. Kijk hiervoor bij glamping.

Bungalowtent boeken

Suncamp verhuurt een Super Lodge Tent op camping Cala Gogo. De tent is 25 m², heeft drie slaapkamers en geen badkamer. De keuken is volledig ingericht en op het terras vind je tuinmeubilair. De tent is geschikt voor 5 personen.

LuxCamp verhuurt een bungalowtent van 25 m². De tent heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen. De bungalowtent staat in zijn geheel op een houten vloer. Op het terras staat een partytent voor de schaduw. Er is een barbecue aanwezig.

Bij Lifestyle Holidays kun je een Super Lodge Tent huren. Deze tent staat in zijn geheel op een houten vlonder en is geschikt voor maximaal 5 personen. Er zijn drie slaapcabines in de tent aanwezig. Het woongedeelte heeft veel ramen, en het terras is voorzien van een tafel, stoelen, parasol en barbecue.

Family Holidays verhuurt luxe ingerichte bungalowtenten op camping Cala Gogo. De tenten zijn 25 m², en zo hoog dat je gewoon rechtop kunt lopen. Voor elke bungalowtent staat een partytent. De tenten hebben drie slaapcabines met spiraalbedden en goede matrassen.

Bungalowtent met zeezicht

Drie bungalowtenten van Family Holidays hebben prachtig uitzicht op zee. Op de website van Family Holidays is een plattegrond waarop je kunt zien waar de tenten zich precies op de camping bevinden.