Luxe stacaravans

Op zoek naar een luxe stacaravan? Een grote stacaravan met extra lange en/of brede bedden, een lekkere loungebank, tv, mooi terras, etc? Onderstaande organisaties verhuren luxe stacaravans op camping Cala Gogo. Per aanbieder vind je een korte beschrijving van het luxe stacaravan aanbod.

Luxe stacaravan boeken

TentHolidays verhuurt twee verschillende luxe stacaravans op Camping Cala Gogo: Stacaravan Super Titania 2, en Super Titania 3. De stacaravans zijn 8 x 4 meter groot en hebben twee of drie slaapkamers. Behalve een airconditioner is er ook verwarming aanwezig voor de koudere dagen in het voor- en najaar.

Happy Camp verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo. Stacaravan Happy Premium is de meest luxe stacaravan, en heeft een overdekt houten terras met ligbedden. Deze stacaravan heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal 7 personen.

Roan verhuurt drie verschillende luxe lounge stacaravans, met een heerlijke loungebank op de overdekte houten veranda. In de drie slaapkamers staan extra lange bedden. Verder is er een TV, afwasmachine, barbecue en airconditioning aanwezig. Stacaravan Supreme Lounge is de meest luxe stacaravan, met opgemaakte bedden bij aankomst, en een eigen WiFi-netwerk.

Allcamps verhuurt de stacaravans van veel verschillende aanbieders op Camping Cala Gogo. Ze hebben ook stacaravans van buitenlandse aanbieders, en de stacaravans van de camping zelf. Hierdoor hebben ze ook veel luxe stacaravans. Met lekkere luxe loungesets, tv, wifi, etc. Tip: kijk eerst even goed rond wat er allemaal is voordat je iets boekt bij Allcamps.

Selectcamp verhuurt stacaravan Deluxe Select op camping Cala Gogo. Dit is een extra brede ruime stacaravan, met een volledig ingerichte keuken, badkamer en apart toilet. Op het terras staat een tafel met 4 stoelen, parasol, ligbed, 2 luxe tuinstoelen en 2 strandstoelen.