Allcamps

Stacaravans, lodgetenten en staanplaatsen

Allcamps verhuurt de stacaravans en lodgetenten van verschillende aanbieders op Camping Cala Gogo. Hierdoor is het aanbod groot. En ze verhuren ook de accommodaties van buitenlandse aanbieders. Zo hebben ze onder andere de stacaravans van Lifestyle Holidays, Al Fresco, Gebetsroither, Eurocamp, en de stacaravans van de camping zelf.

Stacaravans

Allcamps heeft de stacaravans van veel verschillende aanbieders in hun aanbod opgenomen. En ze verhuren ook stacaravans van buitenlandse aanbieders. Met onder andere de stacaravans van Lifestyle Holidays, Al Fresco, Gebetsroither, Eurocamp, en de stacaravans van de camping zelf.

Je kunt kiezen uit wel 25 stacaravans. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, etc. Met lekkere luxe loungesets, tv, wifi, etc. Kijk gerust even goed rond wat er allemaal is voordat je iets boekt bij Allcamps.

Lodgetenten

Bij Allcamps kun je twee verschillende lodgetenten huren. In allebei de lodgetenten zijn drie slaapkamers aanwezig.

  • Super Lodgetent 1
  • Super Lodgetent 2

Staanplaatsen

Bij Allcamps kun je staanplaats ‘Confort’ boeken. De grootte van de staanplaats is 50 m², en er is een aansluitpunt voor water en stroom aanwezig. Electra en water is inclusief.

Boeken

Boek een stacaravan, lodgetent of staanplaats bij Allcamps.