Go4Holiday

Bungalows, stacaravans, lodgetenten

Bij Go4Holiday kun je bungalows, stacaravans en lodgetenten huren. Ze bieden de stacaravans en tenten aan van verschillende aanbieders, dus er is veel keus.

Bungalows

De bungalows staat tegen de heuvel aan en hebben daardoor een fantastisch uitzicht over de zee. De bungalows hebben een overdekt terras, en zijn voorzien van twee slaapkamers en airco.

Stacaravans

Go4Holiday biedt de stacaravans aan van verschillende aanbieders. Hierdoor is er veel keuze: van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, lounge stacaravans, tourcaravans, etc.

Ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders kun je boeken bij Go4Holiday, ze bieden onder andere de stacaravans aan van: Lifestyle Holidays, Al Fresco, Lux Camp en Eurocamp. Je kunt kiezen uit 27 stacaravans.

Luxe stacaravans

Omdat Go4Holiday de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, is er ook veel keuze uit luxe stacaravans. Mooie luxe lounge stacaravans met lekkere loungebanken op het terras, satelliet TV, afwasmachine, gratis wifi, nespresso-apparaat, etc.

Tip: kijk eerst even goed rond voordat je boekt, want niet elke stacaravan heeft dezelfde luxe extra’s.

Lodgetenten

Go4Holiday verhuurt twee type Lodgetenten: Super Lodgetent 1 en Super Lodgetent 2. Allebei de lodgetenten hebben 3 slaapkamers.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalow of lodgetent bij Go4Holiday.