LuxCamp

Bungalows, stacaravans, lodgetenten en kampeerplaatsen

Bij LuxCamp kun je bungalows, stacaravans, lodgetenten en een losse kampeerplaats huren. Ze bieden de stacaravans en tenten aan van verschillende aanbieders, dus er is veel keuze.

Bungalows

De bungalows staat tegen de heuvel aan en hebben daardoor een fantastisch uitzicht over de zee. De bungalows hebben een overdekt terras, en zijn voorzien van twee slaapkamers en airco.

Stacaravans

LuxCamp biedt de stacaravans aan van verschillende aanbieders. Hierdoor is er veel keuze: van basic tot luxe, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, lounge stacaravans, tourcaravans, etc.

Ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders kun je boeken bij LuxCamp, ze bieden onder andere de stacaravans aan van: Lifestyle Holidays, Al Fresco, Lux Camp en Eurocamp. Je kunt kiezen uit 27 stacaravans.

Luxe stacaravans

Omdat LuxCamp de stacaravans van verschillende aanbieders verhuurt, is er ook veel keuze uit luxe stacaravans. Mooie luxe lounge stacaravans met lekkere loungebanken op het terras, satelliet TV, afwasmachine, gratis wifi, nespresso-apparaat, etc.

Tip: kijk eerst even goed rond voordat je boekt, want niet elke stacaravan heeft dezelfde luxe extra’s.

Lodgetenten

LuxCamp verhuurt twee type Lodgetenten: Super Lodgetent 1 en Super Lodgetent 2. Allebei de lodgetenten hebben 3 slaapkamers.

Losse kampeerplaats

Bij LuxCamp kun je Kampeerplaats Confort boeken. De kampeerplaats is 50 m², en er is een aansluitpunt voor water en stroom aanwezig. Electra en water is inclusief.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalow, lodgetent of losse kampeerplaats bij LuxCamp