TentHolidays

Bungalowtenten, safaritenten en stacaravans

TentHolidays verhuurt bungalowtenten, safaritenten en stacaravans op Camping Cala Gogo.

Bungalowtenten

TentHolidays verhuurt twee verschillende bungalowtenten op Camping Cala Gogo: Super Lodge Bungalowtent type 1 en Super Lodge Bungalowtent type 2.

Super Lodge Bungalowtent type 1 is een grote bungalowtent van 5.20 bij 5.20 meter. De tent heeft 3 slaapcabines en een luxe keuken. Er is een ruime leefruimte, en de tent is hoog genoeg om ook in de slaapcabines rechtop te staan. Verder heeft de tent een verhoogde vaste vloer met vinyl. De tent is geschikt voor 5 personen, maar als je met 6 of 7 personen komt, dan plaatsen ze extra bedden in de tent.

Super Lodge Bungalowtent type 2 staat op een houten vloer en is 4,90 bij 4,5 meter. Ook deze tent heeft 3 slaapruimtes en een luxe leuken met een grote koelkast met vriesgedeelte. Er zijn houten meubelen en er is een partytent bij te reserveren. De tent is hoog genoeg om in de slaapcabines rechtop te kunnen staan. De tent is standaard ingericht voor 5 personen, maar als je met 6 of 7 personen komt dan plaatsen ze extra bedden in de tent.

Safaritenten

TentHolidays verhuurt twee verschillende safaritenten op Camping Cala Gogo: Safari Lodgetent en Safari XL.

De Safari Lodgetent staat op een houten vloer en heeft buiten een overdekt houten terras. In de tent staan houten meubels. Er zijn twee slaapvertrekken, een met een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamer staat een stapelbed en een eenpersoons bed. De tent is 4 x 4 meter, de totale afmeting inclusief terras is 4 x 7 meter.

Safari XL is een grote versie (5 x 6 meter) van de Safari Lodgetent. Er zijn drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden, en in de laatste slaapkamer staat een stapelbed. Buiten is een ruim buitenterras van 4 x 5 meter met overkapping.

Stacaravans

TentHolidays verhuurt twee verschillende stacaravans op Camping Cala Gogo: Stacaravan Super Titania 2, en Super Titania 3.

Stacaravan Super Titania 2 en Titania 3 zijn beide 8 x 4 meter groot. Het verschil zit hem in het aantal slaapkamers: Titania 2 heeft twee slaapkamers, en Titania 3 heeft drie slaapkamers. De stacaravans hebben een compleet ingerichte keuken (ruime koelkast, gasfornuis en magnetron), douche, toilet, en een royaal houten terras. Behalve een airconditioner is er ook verwarming aanwezig voor de koudere dagen in het voor- en najaar.

Uitzicht op zee

De plaatsen van TentHolidays zijn mooi en ruim opgezet, en liggen tegen de berghelling aan, waardoor het uitzicht op zee adembenemend is.

Plattegrond

Op de site van TentHolidays is een plattegrond van de camping, hierop staat aangegeven waar de accommodaties van TentHolidays zich precies op de camping bevinden.

Overzicht TentHolidays

  • Super Lodge Bungalowtent type 1
  • Super Lodge Bungalowtent type 2
  • Safari Lodgetent
  • Safari XL
  • Super Titania 2 stacaravan (5 pers)
  • Super Titania 3 stacaravan (7 pers)

Boeken

Boek een bungalowtent, safaritent of stacaravan bij TentHolidays.